En ung pige fortæller

Der er ingen tvivl om, at Internettet er medvirkende til at sprede kendskabet til Sklerodermi. Der findes masser af websider, hvis du søger på Google og afgrænser til sider på dansk, får du i underkanten af 2000 sider, og omkring 1 mio websider, hvis du søger med den engelske term.

På YouTube, som er en side, der viser masser af forskelligartet videoklip har jeg just lavet en søgning, som bl.a. viste denne lille dokumentar / interview af en ung pige på godt og vel 17, der fortæller om sin erfaring. Måden hun beretter på er meget informativ – ikke desto mindre kan man sagtens se, hvor meget sygdommen berører hende, når hun fortæller om at hun i weekenden får indsprøjtninger som mere eller mindre holder hende hjemme, fordi hun bliver ekstremt dårlig af behandlingen.

There is no doubt that the Internet helps spreading the message of scleroderma. Searching the internet on eg. Google gives you a lot of hits.

English: On YouTube you can find lot of different video clips. Besides music videos and movie trailers you also find useful information on scleroderma. Try make a search and watch clips for tv. Walks in the US. You will also find this video clip of a young girl who talks about living with scleroderma since she was a little girl. All though the clip is very informative you also feels what an impact scleroderma has on her, when she talks about getting an injection in the weekends and how bad she feels afterwords.

httpv://www.youtube.com/watch?v=RrJXz2TV33A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *