fpn.dk – Flere opdager effektiv kur mod slidgigt – Krop & Sundhed

Jeg har lige læst denne artikel som jeg synes var ganske interessant. Mange sklerodermi patienter døjer jo også med ledsmerter og hvis denne simple kur bestående af æblecider, honning og vand kan lindre bare TOPPEN af vores ledsmerter, så er det kun positivt.

Det skal siges at bl.a. Gigtforeningen ikke anbefaler kuren men vi er jo forskellige i vores diagnose og hvad der virker på DIG virker ikke på MIG.

Jeg er fristet til at prøve – for at lindre mine ledsmerter i lænd, som faktisk er slidgigt, og for at lindre ledsmerterne i hænderne.

Klik på linket nedenfor.

fpn.dk – Flere opdager effektiv kur mod slidgigt – Krop & Sundhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *