Long time no seeing

Det har været et stykke tid siden jeg sidst har opdateret min blog her. Det beklager jeg meget. Jeg har haft hænderne fulde og har været nødt til at prioritere min tid.

Men nu er jeg her igen og vil gerne give et kort resume af de seneste par måneder.

Jeg har været til kontrol hos min speciallæge. Blev henvist til undersøgelse af årerne i mine ben med henblik på åreknuder. Spørg mig ikke – aner ikke, hvad det har med sklerodermi at gøre. Men nu er det undersøgt og det er fint med mig – der er ingen åreknuder. Frygten var at der måske var noget pga de 2 blodpropper jeg har haft i højre ben.

Så venter jeg på at få skannet mit hjerte og undrer mig lidt over at jeg endnu ikke er blevet indkaldt til den udvidede lungefunktionsundersøgelse. Synes det er ved at være tid.

Nå, men ellers så går det som forventet på denne årstid. Ledsmerterne er tiltagende og raynaud plejes på bedste vis. Jeg er gået over til ny behandling for raynaud. RET dyrt, men det ser ud til at have en fin effekt. Jeg får cialis, som egentlig er et potensmiddel til mænd. Det har jo ikke DEN effekt på os piger, men de varme fingre nydes stort. 😉

Som nævnt tidligere går jeg til paraffinbad 2 gange om ugen. LOVE IT. Simpelt hen. Det varmer så fantastisk dejligt helt ind i knoglerne. Og jeg kan sige allerede nu at hvis jeg får frataget min vederlagsfrie fysioterapi, så anskaffer jeg mig sådant et apparat. Jeg kan simpelt hen ikke undvære det. Er sikker på at jeg holder den værste stivhed væk!

Jeg mistede en kær ven i sidste uge. Selvom jeg kun kendte vedkommende i 3 måneder, så var det alligevel et stort tab da jeg fik den triste nyhed om at han havde mistet kampen mod sygdommen. Ja, han havde sklerodermi. MEN og jeg vil gerne slå det fast med 7 tommersøm. Det er yderst sjældent at kroppen angribes så agressivt som det var i dette tilfælde. Men ikke desto mindre vil man komme til at spekulere over sin egen situation. Det er helt menneskeligt, og vi skal give os mulighed for at sørge.

Så meget desto mere vigtigt er det at vi får skabt opmærksomhed på denne she-devil kaldet sklerodermi.

Kom nu venner – hjælp os! Kom nu læger – hjælp os!

Hvad jeg ellers har gang i? Det kommer i et andet indlæg. 😉 Det er stort – MEGET stort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *